| forum etiketini taşıyan 868 adet yazı bulunmuştur...
İlk 10 yazı aşağıdaki gibidir.
|
| < Geri12345678...87İleri > |
|
|
Hürriyet Kampüs | Ben Bildiğimi okurum :: 11 Mayıs 2011
- Gönderen:
vformumya
|
|
|
Hüriyet'e ait gençlik portalı / forumSitede kampüs yaşamından kareler,üniversitelerden haberler mevcut.Forum bölümü var forumda kendi üniversitenin grubunu kurabilir yeni arkadaşlıklar edinebilirsin,gelişmiş üyelik paneli sayesinde tüm üyelere pm mesaj atabilirsiniz. Anasayfa da klasik "Sizden Gelenler" yerine gençliğe hitap edecek şekilde "meşaj Panosu" yapılmış.Altın örümcek'te aday sitelerden birisi olan Hürriyet Kampüs tam bir gençlik haber portalı...
>>
|
|
|

| Görüntülenme:
112
| Etiketler:
eğlence forum gençlik hürriyet kampüs yaşam portal sohbet üniversiteler yaşam
|
|
|
|
|
uye oLmak Ve ==== foruma 20 kısı getirene Adminlik veya for... :: 04 Mayıs 2011
- Gönderen:
salveres34
|
|
|
Kayit oLmak icin.uye Girisine TıklayınYeni uyelik Deyin uye oLun.Msn aKtive Kodu geLir MeraK. eTmeyin.Ve bu Forumda. Metin2 Serverinizi Sabit Yapmak CooK koLay.Arkadas Daveti iLe ve - Konu acarak. Serverinizi Sabit Yapabilirsiniz.Arkadas olarak 15 Arkadas.Konu olarak 20 Konu aC Fark eTmez Bolgesi.Sadece Metin2 Sw nizi deil Ve usteLik.Knıght Cal of Duty - Gta - Conuter Strike 1.6 1.5 cs source Konularınızı Sabit Yapabılırsınız.Sabit Derken ana sayfada hemen onunuze Geciyor oLe Daha coK. geLen oLur Diye Dusundum ama isterseniz.Sabit De Yapabılırım. bu konu gıbı yapadabılırım.Yapmak istisanız bır mesaj bırakın buraya Yeter.
>>
|
|
|
    (2)
| Görüntülenme:
37
| Etiketler:
forum knıght online metin2 muzik salveres34
|
|
|
|
|
AraYorum :: 29 Mart 2011
- Gönderen:
AraYorum
|
|
|
|
En Güzel Gezi Fotoğrafları ve Yorumları,Kültür-Sanat,Sinema Tanıtım Fragman ve Yorumları,Kitap Tanıtımı ve Yorumları,Şiir,Forum,Eğlence ve Oyun dahada fazlası AraYorum’dawww.cengizgurcay.com
>>
|
|
|

| Görüntülenme:
84
| Etiketler:
ara yorum beşiktaşk bjk tarihi burçlar canlı tv eğlence film fragmanları forum gezi notları kitap kitap yorumları kültür sanat müzik oyunlar sinema tiyatro yurt dışı yurt içi
|
|
|
|
|
EZİLENLERİN TİYATROSU-FORUM TİYATRO GÖSTERİLERİMİZ 26 mart c... :: 09 Kasım 2010
- Gönderen:
Güzel Sanat Atölyesi
|
|
|
|
26 mart CUMARTESİ ..17:00....NARLIDERE AKM ..ÜCRETSİZNARLIDERE AKM DE GÖSTERİLERİMİZ BAŞLADI.İSTEYEN HER YERE GİDİP PAYLAŞMAYA HAZIRIZ. &nb sp;   HAZIRLAYAN : VEDAT MURAT GÜZEL GÜNLER:13 ARALIK PZTS.....19:00..NARLIDERE AKM.ÜCRETSİZ.17 ARALIK CUMA.....19:00..NARLIDERE AKM.ÜCRETSİZ.25 ARALIK CTS........19:00..NARLIDERE AKM.ÜCRETSİZ.Forum Tiyatrosu, seyirci-oyuncular tarafından belirlenen bir problemin çözümlerinin araştırılarak sahne üzerinde deneyimlenmesine dayalı bir Ezilenlerin Tiyatrosu pratiğidir.B...
>>
|
|
|

| Görüntülenme:
419
| Etiketler:
akm belediye ezilenlerin forum güzel sanat izmir narlıdere playback tiyatro
|
|
|
|
|
Forumumuzda Yeni Başlıklar :: 12 Şubat 2011
- Gönderen:
dila80
|
|
|
Forumumuzu Açtığığımızda forum başlıklarını olabildiğince az tutmaya sizlerin kafasını karıştırmamaya yöneldik..Bence Gayette iyiydi ..Son bir kaç gündür Sfc de takılıyorum ve inanır mısınız portal sayfası o kadar hoşuma gitti ki kendilerine de mesaj çektim çalıntı olmamak adına .. neyse cevap gelmedi bekliyoruz Siteden kısaca bahsetmem gerekirse forumda nereye tıklarsanız tıklayın herşey farklı yerlere açılıyor buda beni çok sevindiriyor neden derseniz bu proje benimde kafamda yarattığım bişiyi organize etmemi sağlad farketiyseniz sitemizde yeni yeni başlıklar açtık ama örnek aldığımız için yoksa amacımız kimseyi geçmek yada taklid değil
>>
|
|
|

| Görüntülenme:
52
| Etiketler:
anasayfa forum özgür site
|
|
|
|
|
|
|
ZAYIFLAMA DİYET FORUM KAZANDIRIYOR :: 16 Eylül 2009
- Gönderen:
sevgiatt (sevgi gülpınar)
|
|
|
|
Şimdilerde birçok zayıflama yada dıyetlerle ilgili birçok siteler yada forumlar acılmış durumda,evt bunların arasındada yıne kendını çok güzel bir şekilde ortaya çıkaran bır zayıflama diyet forumu var,bu site çok güzel hem bılgılendırıcı hemde bılgının yanı sıra üyelerine çok harika hediyeler kazandırıyor,ben yenı uye oldum ben şimdiden hediye kazandım.herkesin bu foruma üye olmasını ve hem eglenıp hem bılgılenıp hemde hayalını kurdugunuz ve bır turlu alamadıgnız zayıflama ve diyet ürünlerine sahip olucaksınız.haydı herkes bu muhtesem foruma üye olsun kazanmay...
>>
|
|
|
    (2)
| Görüntülenme:
62
| Etiketler:
diyet forum kazanma zayıflama
|
|
|
|
|
ACI AMA GERÇEK!.. :: 29 Ekim 2006
- Gönderen:
SEVKAN YILDIRIM sevkan.azbuz.com
|
|
|
Acı Ama GerçekBugünlerde... Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı.Daha büyük evlerde kalıyoruz ama daha küçük ailelerde yasıyoruz.Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı.Diplomamız bol ama sağduyumuz az.Uzmanlıklar arttı ama sorunlar çoğaldı.İlaçlar çok ama, hastalıklar arttı.Sorumsuzca para harcıyoruz ama az gülüyoruz.Trafikte çok hızlıyız ama çabuk parlıyoruz.Akşam geç yatıyor, sabah yorgun kalkıyoruz.Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz.Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik.Çok konuşuyor ama az gönül veriyoruz ve bol yalan söylüyoruz.Para kazanmayı öğrendikama yuva kurmayı beceremedik.Hayata yıllar ekledik,yıllara hayat katamadık.Aya kadar gidip dönmeyi biliyoruzama k...
>>
|
|
|

| Görüntülenme:
504
| Etiketler:
adalet adana adapazarı adıyaman afyon ağlamak ahlak akdeniz akrep aktüel alanya albüm altın amasya anılar ankara anlamak antalya antalyalılar antalyaspor araba arabalar araç araçlar araştırma arena arkadaş arkadaşlık arslan artvin aşık olmak ask aşk asker askerler aşklar aslan astroloji at atatürk avrupa ay ayrılık azbuz balıkesir barış basketbol başlık baş yazılar batman
|
|
|
|
|
BEYAZ SEVDA :: 29 Ekim 2006
- Gönderen:
SEVKAN YILDIRIM sevkan.azbuz.com
|
|
|
SURETİNİ BİLMEDİĞİMBeyaz sevdam kelimelerim yüreğinin kuytularına vuruyor... Duyuyor musun? Meçhul bir yalnızlıktan titrek bir dalgayla geliyorum bu gece sana... Sessiz kalıyorum, oysa ta kendisindeyim hayatın... Beni seviyor olmana sessiz kalıyorum, enkaza dönüşmüş yüreğimi güzelleştirme çabasından, her ne kadar ihtiyacım olsa da kaçıyorum... Ben sanırım mutlu olmaktan korkuyorum... Gözleri umut dolu bir sevdanın, kör ebe oynamasına izin veriyorum... Nedenim yok bu oyunda...Yorgun düştüğüm için sana ait olmak beni korkutuyor...Vurgun vakitlerimi, geçmişin tozlu raflarını unutmak için işte duy ; seviyorum seni... Sesini duymadan senin oldum.. Yüreğimin oldun... Şimdi bunları anlatmak bi hayli ağır gelir bana ...Korkağıyım bir aşkın esiri ol...
>>
|
|
|

| Görüntülenme:
356
| Etiketler:
adalet adana adapazarı adıyaman afyon ağlamak ahlak akdeniz akrep aktüel alanya albüm altın amasya anılar ankara anlamak antalya antalyalılar antalyaspor araba arabalar araç araçlar araştırma arena arkadaş arkadaşlık arslan artvin aşık olmak ask aşk asker askerler aşklar aslan astroloji at atatürk avrupa ay ayrılık azbuz balıkesir barış basketbol başlık baş yazılar batman
|
|
|
| < Geri12345678...87İleri > |